50 jaar ervaring

Geert LIPPENS, voormalig zaakvoerder van het renovatiebedrijf Herreman & Lippens in Melle, kiest als expert-verdeler resoluut voor kwaliteit en richt in 2014 Radialis op. Technisch creatief en ondernemend, biedt hij warmte-oplossingen en afwerkingen op maat.

Matthijs GOEMAERE is opgegroeid tussen de kachels van de firma ‘SOAPSTONE GOEMAERE Haarden’, die 25 jaar lang de importeur was van de Finse speksteenkachels NunnaUuni en andere toonaangevende merken. Zijn eerste kennis verwierf hij in het ouderlijk bedrijf. Deze kennis werd vervolledigd met een opleiding ‘klimatisering’ aan HOGENT. Mede dankzij de  support van de oprichter Geert Lippens staat hij dagdagelijks met woord én daad aan het roer van Radialis.

Recent vervoegde zijn broer Louis GOEMAERE – afgestudeerd als ingenieur Energie & Techniek – zich bij het Radialis team.

Het is de uitzonderlijke combinatie van de kennis van verwarmingstechnieken en een passie voor vuur die van Radialis dé referentie maakt voor de aankoop en installatie van verwarming, kachels, haarden en fornuizen.

Matthijs is sinds 2019 zaakvoerder van Radialis en is steeds nauw betrokken bij de uitvoering van zijn projecten. Hij verkiest hij steevast kwaliteit boven kwantiteit.

Ingrid SAELENS assisteert haar 2 zonen bij de verkoop en de administratie. Met haar 25 jaar ervaring als importeur van de Finse speksteenhaarden en passie voor vuur, ecologie en esthetiek, staat zij één en al voor de visie van Radialis.

 

 

 

 

Matthijs GOEMAERE

Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.

Matthijs GOEMAERE is opgegroeid tussen de kachels van de firma ‘SOAPSTONE GOEMAERE haarden’.

© Copyright 2020 Radialis