Een pelletkachel... een gezellig vuur met automatisch comfort

Het onderhouden van uw kachel is eenvoudig met het bijgeleverd gereedschap en de juiste producten maar kan ook door ons uitgevoerd worden.
Daarnaast staan we in voor herstellingen en kunnen we de kachel verplaatsen indien nodig.
Courante wisselstukken en roosters zijn op voorraad.
Tevens zijn wij beschikbaar voor de professionele reiniging van rookkanalen en schouw, inclusief attest voor de brandverzekering.

Een pelletkachel biedt u dezelfde aangename warmte als een houtkachel, maar biedt u meer dagdagelijks bediencomfort. Afhankelijk van de ingebouwde pelletvoorraad vult u de pelletkachel voor de komende dag of dagen. De kachel neemt automatisch de brandstof die nodig is om de door u gewenste kamertemperatuur te bereiken.   

Een pelletkachel zet u makkelijk aan en uit via één druk op de knop of zelfs voor wie dit wenst via de smartphone. Ook de gewenste kamertemperatuur kiezen is heel eenvoudig. Bepaalde modellen hebben zelfs een via het Touch display die u met een weekprogramma kan instellen.

Pelletkachels van RIKA scoren met de beste kwaliteit en toonaangevende technologie.

Alle pelletkachels zijn uitgerust met een geïntegreerd Touch display eventueel in combinatie met RIKA FIRENET en RIKA VOICE die u bijkomende voordelen biedt:

  • HELDER EN OVERZICHTELIJK AANRAAKSCHERM
  • SIMPEL EN INTUÏTIEF GEBRUIK
  • MAKKELIJK TE PROGRAMMEREN UURROOSTERS

Rika pelletkachels zijn geluidsarm en geven een aangename natuurlijke stralingswarmte gecombineerd met warmtestroming (convectie).

Een bijkomend voordeel is het beperkte onderhoud. U kan zelfs kiezen voor een pelletkachel met een automatische asverwijdering.

Rika pelletkachels hebben een uitstekend design. Voor elk interieur is er een gepast model …

In het aanbod van Rika zal u zeker een model vinden dat bij uw interieur past.

Moeilijk om een keuze te maken? Via de Rika configurator kan je alle mogelijkheden simuleren en zelfs virtueel in jouw woning plaatsen.

( https://configurator.rika.be/nl/ )

Neem contact op

Vragen of Interesse in een van onze producten? Twiifel niet om ons te contacteren

CONTACTEER ONS
Download Brochures
© Copyright 2020 Radialis